11 Mayıs 2021 Salı

Korkun Bizden Ey İşgalciler!



Ah Mescid-i Aksa... 

Yine bir Ramazan günü yaktılar seni... Merhametten yoksun zalimlerin elinde kaldın... Kendilerini bir şey zanneden lanetlenmişlerin elinde kaldın... Seni yanarken görünce bizim de içimiz yanıyor. Yavrulara, bebelere çok üzülüyoruz. Ve dua ediyoruz senin için... Yanına gelemiyoruz, ateşini söndüremiyoruz, işgalcilere peşkeş çekemiyoruz... Ama her daim dualarımızdasın... Ve bir taraftan da gurur duyuyoruz seninle... İçleri iman dolu gençlerinle, dünyaya gülümseyerek bakan ve pis israili cesaretiyle korkutan tutuklularınla...İsrail askerinin suratına tüküren koca yürekli çocuklarınla... Öldürüleceğini bilse bile içinden geleni o pisliklerin yüzüne haykıran kadınlarınla... Şehadet şerbetini içmek için Aksa’yı gözü gibi koruyan Bedir yürekli mücahitlerinle gurur duyuyoruz... 


Kendi uydurdukları sözde kutsal kitaplarında yazan “müslüman çocukları öldürmek sevaptır” sözüne birebir uyan bu siyonist Yahudi milletinden nefret ediyorum. Sapkınlıklarından dolayı Allahu Teala’nın kendilerine üstüste peygamber gönderdiği bu milletten nefret ediyorum. Denizin yarılıp yol olmasına, gökyüzünden kendilerine ziyafet sofrası inmesine, ölülerin dirilmesine, cansız bir kuşun canlanıp uçmasına ve bunun gibi Peygamberlerinin gösterdiği birçok mucizeye şahitlik eden bu kara kavim yine de peygamberlerini öldürmekten geri durmamıştır. Öldürmek sizin içinize işlemiş merhametten yoksun mahluklar... Attığınız bombaların ateşlerini zevkle izlerken kendi kanlarınızda boğulursunuz inşallah... BİZİM RABBİMİZ siz zalimler için ne diyor biliyor musunuz?


“Allah’ın mescidlerinde O’nun adının anılmasına engel olan ve onların harap olması için çalışandan daha zalim kim olabilir? Aslında bunların oralara ancak korka korka girmeleri gerekir. Böyleleri için dünyada rezillik var, âhirette de onlar için büyük azap vardır.” (Bakara Sûresi 114)


Ve unutmayın ki Mescid-i Aksa bizimdir... Er yada geç oraya gelip kutsalımıza sahip çıkacağız. Sizin çıkamadığınız kutsalımıza... Yakıp yıktığınız kutsalımıza... Etrafı mübarek kılınan kutsalımıza sahip çıkacağız... Şu anda gelemiyoruz ama bizim dualarımız göklere yükseliyor bunu bilin! Sizin bombalarınızı söndürecek kadar yükseliyor... Korkun bizden ey işgalciler!!!



Resim: pixabay.com


4 yorum:

Mekke571 dedi ki...

Ah ah.. Rabbim onları muhakkak Cehennem in dibine atacaktır, bunda şüphe yok. Ama bizler bu resmin neresinde olacağız? Bir anlık galeyana gelme ile boykotlar yapıyoruz, aradan 1yıl geçiyor yine türlü bahanelerle boykotları da bırakıyoruz.
Topla tüfekle gidip savaşamadığımıza göre, asıl savaş nasıl olmalıdır bunu düşünmek gerekir!
Sürekli paylaşımlar yaparak mı? Sosyal medyayı sallayarak mı?
Yüzlerce tweet vs atarak mı?
Bunlar gerçekten çözüm mü?
Bunların yaptırımı yada işkencesi oluyor mu israil e cidden düşünüyorum sürekli?
Aslında ne yapılabilir?

Devlet bazında yapılan şeyler ses getiriyor aslında. Yani Türkiye tüm müslüman ülkeleri toplayıp ortak davranış sergilerse, NATO ayağa kaldırılırsa, Avrupa Birliği ülkeleri ortak hareket ederse, işte o zaman ses olur oraya.

Ve bu boykot mevzuları da ses getirmiyor sanki. Onların başkanı boykot çağrısı yapmış. Devlet bazında boykot edecekler bizi.
Peki biz, kendi ülkemizde yerleşkesi olup da üretim yapan markaları nasıl boykot çağrısı yapacağız? Hepsinden kazancı olan bir ülkeyiz. Kendi üretim tesisleri var. Vergi veriyorlar benim ülkeme ve orada türk vatandaşlar çalışıyor.
Demek ki zamanında bu topraklara onları sokmamalıydık.
Ve boykot sadece ithal ürünlerde etkili olur gibime geliyor. Ülkemizde tesisi yok ama sadece İsrail'den ithal edilen ürünler...bunların listesi çıkarılmalı...

Ve ilk adım.. tüm alimlerin söylediği gibi: Ferdi müslümanlığımızı sorgulamak....

Esra dedi ki...

Ağzına sağlık, çok güzel akıcı bir dille içten yazmışın canım. İnşallah devlet girişimlerde bulunuyor ve etkili olabiliriz inşallah. Her bakımdan güçlenmemiz gerek ülke olarak. Savunma sanayisinde çok güzel gelişmeler var. Teknolojide de hızlanmamız gerek. Güçlü olalım ki her türlü destek çağrılarına yardımcı olabilelim inşallah

Fethiye dedi ki...

Bence yine de dediklerinin hepsini yapmaya devam etmek gerek.. Boykot, paylaşım ve dua.. Ama en önemlisi de ferdî Müslümanlığımızı sorgulayıp bunun üzerine bir şeyler yapmak..

Fethiye dedi ki...

İnşallah gelişmeleri en kısa zamanda kendini gösterir. Cumhurbaşkanı birkaç devlet başkanıyla görüştü. Rabbim fırsa versin de devirelim inşallah bu küffarı